Czytaj:
Strona główna
Forum piłkarskie Futbol News
Forum piłkarskie Futbol News
Wirtualne Koszulki |
|||||
| Autor | Wiadomość | ||||
|---|---|---|---|---|---|
|
robert39 Ilość wiadomości: 16 |
Dodano: 2012-01-25 23:58:05
Te wasze konkursy...typery to wielka ściema,,,kiedyś wygrałem scyzoryk i gdybym naprawdę nie poświecił wiele czasu, nerwów i pieniędzy na wielokrotne telefony do Organizatora ,guzik bym zobaczył nie scyzoryk.Teraz wygrana koszulka pewnie już wypływa z Argentyny ...i pewnie gdzieś dotrze .......Minęło już 25 dni więc wasz "Regulamin" to kolejna ściema....ale mi się juz nie chce....Pozdrawiam Normalnych
|
|
Redakcja Ilość wiadomości: 16 |
Dodano: 2012-01-26 00:20:43
Po zakończeniu każdego Typera przesyłamy listę zwycięzców do sponsora. Wcześniej prosimy zwycięzców o wypełnienie danych adresowych. Na czas oczekiwania wpływa więc kilka niezależnych od nas czynników.
-----------------------------------------------------------------------------Za niedogodności lub opóźnienia serdecznie przepraszamy. Futbolnews.pl www.futbolnews.pl www.magazynfutbol.pl |
|
lolian Ilość wiadomości: 4 |
Dodano: 2012-01-26 17:40:40
W pełni się zgadzam z Robert39, również czekam na nagrodę 25 dni grę Football manager oraz 55 dni na fife 12. Jaki jest sens robienia tych wszystkich typerów skoro nagrody i tak nie docierają. Dane osobowe dawno zostały wypełnione. Nie wiem jak to jest możliwe, że zwycięzca konkursu premium III otrzymał już dawno nagrodę za 1 miejsce(PS3) a ja jeszcze czekam na swoją nagrodę która jest o wiele tańsza.
|
|
robert39 Ilość wiadomości: 16 |
Dodano: 2012-01-26 23:50:56
Do Redakcji.
Jak napisałem "już mi się nie chce" ,ale odpowiedż Redakcji (nie wiem kto się za tym kryje Pani czy Pan,więc będę używał tej formuły) skłoniła mnie jeszcze do napisania kilku słów.Więc Redakcjo, czym jest dla Redakcji regulamin konkursu? Kto go napisał? Redakcjo ,kto jest organizatorem konkursu? Wg.Redakcji chyba sponsor? Co uczestnika konkursu obchodzą problemy Redakcji ze sponsorem ( patrząc na reklamy chyba ich Redakcja nie ma). Podam najbardziej banalny przykład.... Idzie Redakcja do sklepu spozywczego a tu promocja do 2 bułek 1 gratis.Zadowolona Redakcja zabiera 3 bułki a kasjerka kasuje za 3.Na Redakcji sprzeciw słyszy Redakcja "po gratisową proszę pojechać do piekarni".Nie wiem ,czy mam napisać jeszcze bardziej zrozumiale? Pozdrawiam . |
|
tomcio177 Ilość wiadomości: 22 |
Dodano: 2012-03-25 11:43:35
Kiedy można się spodziewać koszulek za typer manager
Mineły już 3 miesiące |