szukaj: 
21/05/2012 (poniedziałek)

FutbolNews.pl – Twój portal o piłce nożnej

Strona główna Forum piłkarskie Futbol News

Forum piłkarskie Futbol News

Strona dostępna tylko dla zalogowanych użytkowników.
Jeśli jeszcze nie masz swojego konta w serwisie, możesz zarejestrować się tutaj.
*
*
* - Wymagane pola

Barca przerwała passę remisów (wideo)

Autor Wiadomość
Forum Komentarze Komentarze do informacji Barca przerwała passę remisów (wideo)
Obiektywny
Gość
Dodano: 2012-02-05 23:40:29
A wy zamiast skomentować newsy - po to jest ta strona -_- to wyzywacie i obrażacie. Wyzwij czy obraź na żywo jeden z drugim a nie przez monitor to się pewnie posrasz w majty! Tu wyjdziesz na jedynie na ciote..także więcej o sporcie mniej do innych. Bo to świadczy tylko o was.
ps. zanim mnie ktoś wyzwie mam 25 lat, 87rocznik.
Obiektywny
Gość
Dodano: 2012-02-05 23:48:27
Dodam jeszcze, że ABC jest na tej stronie tylko jeden. Wypowiada się spokojnie i inteligentnie. Wg mnie to tegoz RAWDZIWEGO ABC nalezy jedynie komengtarz pierwszy pod tym newsem. Wymyślać własne podpisy a nie bawić się w takie durnoty. Co wy chcecie udowodnić? I jak tu was nie mieć za dzieci z gimnazjum?:(
Łeee
Gość
Dodano: 2012-02-07 14:53:37
~Obiektywny z tobą to dwóch. Ty też piszesz nie na temat a po twojej (nie)poprawnej polszczyźnie widać, że ty maksymalnie 12 lat masz.
Obiektywny
Gość
Dodano: 2012-02-07 16:08:59
lee głupi jesteś, czesem człowiek pisze szybko, jest w robocie itd. Ale! 16latek tego nie rozumie. Matma odrobiona? czy wagary siuśku?
Od kiedy to k*urwa jakiś siusiak sie polszczyzną poprawną zajmuje? Taki ciulu geniusz jesteś? Nie jesteś, zero argumentów, wyzwać obrazić, od dzieciaków? Chłopie mam włąsną rodzine! Zagiło? I dobrze siedz cicho kapciu jeden.
Łeee
Gość
Dodano: 2012-02-07 18:40:14
A ty niby lepszy. Dali Ci tani internet i piszesz teraz takie bzdury. Typowe neo. Do nauki.
Optymista
Gość
Dodano: 2012-02-07 19:08:10
~Łeee a Tobie co? w szkole specjalnej troski nie zadają nic?:D To licz ile razy zachowałeś się jak kretyn nie komentując newsa tylko wyzywając-do rana Ci zejdzie. No k*urwa was to powinni pod prądem zamykać jak Boga kocham..
  1  2 

realizacja:  Ideo